Videotesti – Näin iPhone X:n kavojentunnistus pärjää kaksosten kanssa

Videotesti – Näin iPhone X:n kavojentunnistus pärjää kaksosten kanssa
Apple siirtyi iPhone X:n myötä uuteen biometriseen tunnistautumisjärjestelmään, kun se korvasi aiemmin käytössä olleen Touch ID -sormenjälkilukijan Face ID -kasvojentunnistuksella. Apple markkinoi kasvojentunnistusta jopa paremmaksi kuin sormenjälkilukija.

Face ID:n pohjalla on iPhone X:ään lisätty TrueDepth-sensorijärjestelmä, joka tunnistaa kasvot kolmiulotteisesti 30 000 infrapunapisteen avulla. Näin ollen Face ID:tä ei pysty huijaamaan valokuvan avulla. Voi kuitenkin olla, että kaksoset voisivat huijata Face ID:tä ja sisaruksista väärä henkilö pääsee kirjautumaan puhelimeen. Business Insider päätti testata Face ID:tä kaksostestin avulla.

iPhone X selvittää Business Insiderin kaksostestin puhtain paperein, joten Face ID näyttäisi erottavan jopa kaksoset toisistaan. Testissä mukana olleet kaksoset olivat ihmeissään, sillä heidän lähipiirikään ei aina tunnista kumpi on kumpi.

Artikkeli ja siihen liittyvä video löytyy Business Insiderin sivuilta.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 1. marraskuuta, 2017 11:07
Tägit
Apple iOS 11 Face ID Apple iPhone X TrueDepth
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen
  • 1 kommentti
  • jepajuudas (vahvistamaton)

    Videolla ovat ainakin hyvinkin erinäköisiä...

    1.11.2017 18:15 #1

© 2018 AfterDawn Oy