Tällä videolla tubettaja hankki Apple-insinöörille potkut

Tällä videolla tubettaja hankki Apple-insinöörille potkut
Apple on tunnettu siitä, että se tekee kaikkensa varjellakseen salaisuuksia tai puolittaisia salaisuuksia, joten salassapitosopimuksiin ei Cupertinossa suhtauduta erityisen kevyesti. Tämän on saanut kokea nahoissaan Applen eräs insinöörikin, joka on tiettävästi irtisanottu hänen tyttärensä YouTube-videon takia.

Brooke Amelia Petersonin YouTubeen lataama video on päällisin puolin varsin geneerinen my day -tyyppinen pätkä, joka ei välttämättä pidä sisällään mitään erityisen kiinnostavaa, mutta videon loppupuolella Peterson vierailee isänsä kanssa Applen työpaikkaravintolassa ja saa isältään hetkeksi aikaa hypisteltäväksi iPhone X:n. Videolla puhelinta pyöritellään hieman ja esitellään pintapuolisesti laitetta, joten mitään ennenkuulumatonta pätkä ei sisällä.

iPhone X tuli ennakkomyyntiin lokakuun 26. päivänä ja se tulee saataville marraskuun kolmantena. Petersonin hypistelyvideo oli kuitenkin ladattu YouTubeen jo 24. lokakuuta, joten hänellä ei pitäisi olla pääsyä puhelimeen saati sitten pystyä esittelemään sitä julkisesti. Applella tähän viraaliksi menneellä videolla esiintyvään rikkeeseen on suhtauduttu niin vakavasti, että Brooke Amelia Petersonin isä päätettiin irtisanoa. Kyseinen insinööri on ollut Applen palveluksessa neljän vuoden ajan ja työskennellyt langattoman tiedonsiirron parissa.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 30. lokakuuta, 2017 12:12
Tägit
Apple iOS iOS 11 iPhone X Apple iPhone X
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen
 • 2 kommenttia
 • Abcabc375

  : DDD

  30.10.2017 16:27 #1

 • Jonahan

  Kelpo opetus!

  31.10.2017 09:52 #2

© 2018 AfterDawn Oy