Uusi älypuhelinmerkki tulossa – Tuttu nimi PC-pelaajille

Uusi älypuhelinmerkki tulossa – Tuttu nimi PC-pelaajille
Tietokoneistaan ja tietokonepelaamiseen tarkoitetuista lisätarvikkeista tunnettu Razer valmistautuu ensimmäiseen älypuhelinlanseeraukseen. Tai näin ainakin kuvitellaan yhtiön julkaiseman teaser-kampanjan pohjalta, missä henkilö pitää pimeässä huoneessa käsissään pientä ja kirkasta näyttöä. Asetelma tuo väkisin mieleen myöhäiset pelihetket älypuhelimen kanssa.

Razer kuvailee marraskuun 1. päivä pidettävää julkistustilaisuutta yhtiön historian suurimmaksi. Se mitä tämä käytännössä tarkoittaa, jätetään jokaisen oman mielikuvituksen varaan. Ainakin Razer itse kokee tilaisuudessa esiteltävän laitteen mahdollisesti määrittelevän yhtiön tulevaa strategista suuntaa. Tähän asti Razer on keskittynyt tietokonepelaamiseen, mutta mobiilipelaamisen valtavirtaistumisen myötä senkin on ehkä aika kokeilla onneaan tällä saralla.

Spekulaatiot Razerin älypuhelimesta eivät ole täysin tuulesta temmattuja, sillä yhtiö osti tämän vuoden alussa Nextbitin, joka kehitti pilvipalvelut edellä toimivaa älypuhelinta. Kickstarter-kampanjan kautta vuonna 2015 alkunsa saanut Nextbit kehitti Robin-nimistä älypuhelinta, joka hyödynsi älykkäästi puhelimeen kytkettyä 100 gigatavun pilvitallennustilaa. Mikäli jokin sovellus oli pitkään käyttämättömänä, siirsi laite ohjelman pilveen laitteen sisäisen muistin vapauttamiseksi. Puhelin tallettaa myös valokuvat pilveen.
Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 12. lokakuuta, 2017 11:04
Tägit
Android Razer Nextbit Nextbit Robin
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen
  • 1 kommentti
  • Abcabc375

    Ettei vaan olisi kannettava pelikonsoli

    14.10.2017 13:26 #1

© 2018 AfterDawn Oy