Tällaisia kuvia saa uusilla Pixel 2 -puhelimilla

Tällaisia kuvia saa uusilla Pixel 2 -puhelimilla
Google esitteli hiljattain uudet Pixel-lippulaivapuhelimet. Android-puhelinten aatelia olevat Pixel 2 ja Pixel 2 XL -puhelimet tarjoavat paljon uusia herkkuja, mutta niiden kenties tärkeimpänä ominaisuutena voi hyvästä syystä pitää kameraa.

Jo viime vuonna Google mainosti kovasti Pixel-puhelimen kameraa ja Dx0Markin huipputulosta. Tänä vuonna Pixel 2 pisti vielä paljon paremmaksi, ja vaikka Dx0Mark-tulokset eivät kerro todellakaan kaikkea kameran kyvykkyydestä, niin siltä on syytä odottaa hienoja otoksia.

Tästä todisteena nyt Googlen työntekijän kuva-albumi, joka löytyy tietysti Google Kuvat -verkkopalvelusta. Reilut 30 kuvaa ja pari videota esittelevät millaista laatua Googlen uutuuspuhelimilla saa monenlaisissa olosuhteissa. Alla muutama kuva poimittuna ja lisää löydät täältä.
Kirjoittaja: Matti Vähäkainu @ 9. lokakuuta, 2017 18:34
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2018 AfterDawn Oy