OnePlus 5 loppuunmyyty ympäri maailmaa - OnePlus 6 jo tulossa?

OnePlus 5 loppuunmyyty ympäri maailmaa - OnePlus 6 jo tulossa?
Vaikka OnePlus 5 julkistuksesta on vain jokunen kuukausi (puhelin julkistettiin kesäkuussa), vaikuttaa supersuosittu puhelin olevan jo nyt loppu useissa maissa.

Raportit Yhdysvalloista kertovat myyjien varastosaldojen olevan nollalla ja sama tilanne on useissa muissakin maissa. Tämä on luonnollisesti pistänyt vettä myllyyn siitä, että seuraava malli olisi tulossa jo aivan lähiaikoina.

Viime vuonna OnePlus julkisti erittäin nopealla aikataululla OnePlus 3T-mallin vaikka OnePlus 3 julkistuksesta olikin kulunut vain joitakin kuukausia. Nyt odotellaankin, onko kyseessä vain hetkellinen ongelma tuotannon suhteen vai onko OnePlussan omistaja BBK Electronics julkaisemassa jo syksyn aikana joko OnePlus 5T tai OnePlus 6-mallin.

Voit lukea OnePlus 5 arvostelumme täältä.

Kirjoittaja: Petteri Pyyny @ 7. lokakuuta, 2017 12:56
Tägit
Android OnePlus Nopeat OnePlus 5 OnePlus 5T OnePlus 6
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen
 • 6 kommenttia
 • G0lden_Kebab

  Vasta liukuhihnaluureja nuo, laatukin varmaan sen mukainen.

  7.10.2017 15:56 #1

 • jartar

  Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti G0lden_Kebab: Vasta liukuhihnaluureja nuo, laatukin varmaan sen mukainen.
  Pitäisi saada alkolukko tänne foorumille. Loppuisi nämä viikonlopun aikana kirjoitetut viestit, missä ei ole päätä eikä häntää, eikä liity uutiseen millään tavalla.

  8.10.2017 00:37 #2

 • zitrone (vahvistamaton)

  "...vaikuttaa supersuosittu puhelin olevan jo nyt loppu useissa maissa."

  Voisiko toimittaja mainita muutaman muun maan USA:n lisäksi, joissa kyseinen luuri on loppu jälleenmyyjiltä? Ja mielellään lähde myös tästä tiedosta. Alkuperäisessä jutussahan ei muiden maiden osalta kerrota puhelimen olevan loppuunmyyty.

  8.10.2017 12:31 #3

 • G0lden_Kebab

  Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti jartar: Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti G0lden_Kebab: Vasta liukuhihnaluureja nuo, laatukin varmaan sen mukainen.
  Pitäisi saada alkolukko tänne foorumille. Loppuisi nämä viikonlopun aikana kirjoitetut viestit, missä ei ole päätä eikä häntää, eikä liity uutiseen millään tavalla.
  Myönnän että oli varmaan v*tutus päällä viestiä kirjoittaessa ja ennyt ihan tuota mieltä ole, mutta sä et tarvii ees alkoholia, että jutut on ihan puutaheinää..

  8.10.2017 16:58 #4

 • jartar

  Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti G0lden_Kebab: Myönnän että oli varmaan v*tutus päällä viestiä kirjoittaessa ja ennyt ihan tuota mieltä ole, mutta sä et tarvii ees alkoholia, että jutut on ihan puutaheinää..
  Mikä voisi olla loogisempaa? Kun ei omaa vihaa hallitse, niin sitten lähdetään kirjoittamaan aiheeseen liittymättömiä järjettömyyksiä puhelinvertailun sivulle. Jotta vahinko saadaan maksimoitua niin jatketaan vihaisena kirjoittelua sen sijaan, että otettaisiin vastuu omista teoistaan.

  8.10.2017 17:43 #5

 • G0lden_Kebab

  Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti jartar: Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti G0lden_Kebab: Myönnän että oli varmaan v*tutus päällä viestiä kirjoittaessa ja ennyt ihan tuota mieltä ole, mutta sä et tarvii ees alkoholia, että jutut on ihan puutaheinää..
  Mikä voisi olla loogisempaa? Kun ei omaa vihaa hallitse, niin sitten lähdetään kirjoittamaan aiheeseen liittymättömiä järjettömyyksiä puhelinvertailun sivulle. Jotta vahinko saadaan maksimoitua niin jatketaan vihaisena kirjoittelua sen sijaan, että otettaisiin vastuu omista teoistaan.
  *sigh*

  8.10.2017 18:29 #6

© 2018 AfterDawn Oy