Googlen odotettu lehdistötilaisuus on tänään – Täältä seuraat lähetystä

Googlen odotettu lehdistötilaisuus on tänään – Täältä seuraat lähetystä
Android-fanien keskuudessa syksyn ehkä odotetuin – tai toisiksi odotetuin – julkistustilaisuus koittaa tänään, kun Google päivittää laitemallistonsa tänään. Eniten ehkä odotetaan Android 8.0 Oreo -pohjaisia Pixel 2- ja Pixel 2 XL -puhelimia, mutta luvassa on muutakin.

Kategoriasta "muut julkistukset" löytynee ainakin pienoisversio Googlen Home-älykaiuttimesta, Chrome OS -pohjaisia kannettavia tietokoneita sekä kenties Daydream-virtuaalilasihankkeeseen liittyviä päivityksiä. Google voi myös yllättää monella tapaa, mutta edellä mainitut asiat ovat ainakin kaikkien huulilla tällä hetkellä.
Googlen lehdistötilaisuus alkaa Suomen aikaa kello 19.00. Tilaisuutta voi seurata tuttuun tapaan suorana verkkolähetyksenä YouTuben välityksellä. Lähetys löytyy alla olevasta upotteesta.
Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 4. lokakuuta, 2017 14:54
Tägit
Google Chromebook Google Daydream Android Google Pixel 2 Google Pixel 2 XL
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2021 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud