Google paljastaa uuden puhelimen huomenna – Tältä uusi Pixel näyttää

Google paljastaa uuden puhelimen huomenna – Tältä uusi Pixel näyttää
Google järjestää huomenna lehdistötilaisuuden, jossa yhtiön odotetaan esittelevän joukon uusia laitteita. Mukana on myös uuden sukupolven Pixel-älypuhelimet, jotka ovat ennakkoon ehkä ne kaikkein odotetuimmat uutuudet.

Android 8.0 Oreo -pohjaisten älypuhelimien ulkonäkö paljastui jo syyskuun lopulla, mutta Evan Blass on julkaissut siitä huolimatta hänen omien lähteiden paljastamat kuvat VentureBeat-sivuston kautta. Julkaistuissa kuvissa näkyy sama puhelin kuin syyskuun lopulla, joten näyttää melko varmalta, että Pixel 2- ja PIxel 2 XL -puhelimet tulevat muistuttamaan hyvin paljon ensimmäisen sukupolven Pixeleitä.
HTC:n ja LG:n kehittämissä puhelimissa on hyvin perinteinen muotoilu, joten Google ei ole lähtenyt kikkailemaan edge-to-edge-tyyppisillä näytöillä. Sen sijaan Google on päätynyt lisäämään puhelimen näytön ympärille eteenpäin osoittavat stereokaiuttimet. Google ei ole lähtenyt mukaan myöskään tuplakameravillitykseen.Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 3. lokakuuta, 2017 14:26
Tägit
Google Google Pixel Google Pixel XL Android Google Pixel 2 Google Pixel 2 XL
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2021 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud