Kuvavuoto – Tältä näyttää Huawein uusi lippulaivapuhelin

Kuvavuoto – Tältä näyttää Huawein uusi lippulaivapuhelin
Parin viikon kuluttua Huawei esittelee syyskauden lippulaivamallistonsa, mutta yhtiön harmiksi tietoja tulevista puhelimista on jo tihkunut verkkoon. Android-vuotoja takova Evan Blass on esimerkiksi julkaissut Mate 10 Pron lehdistökuvan.

Teknisesti Huawei Mate 10 Pro näyttäisi noudattavan nykyaikaisia trendejä. Puhelimesta löytyy koko etupuolen kattava näyttö sekä kaksoiskamerajärjestelmä, joka Huaweille ominaiseen tyyliin on Leica-brändätty (aukkoluku jopa f/1,6). Huhujen mukaan puhelimen näyttö olisi kooltaan noin kuusi tuumaa ja näytön resoluutio 2880x1440 pikseliä (kuvasuhde 18:9). Järjestelmäpiirinä käytetään ilmeisesti HiSiliconin Kirin 970:tä.Huawei on kuluneen syksyn aikana puhunut markkinointiviestinnässään paljon tekoälystä ja Blassin vuotamassa lehdistökuvassakin on suora viittaus tekoälyyn (AI). Jää nähtäväksi millä tavoin Huawei on tekoälyn ja koneoppimisen mahdollisuuksia käytännössä hyödyntänyt.
Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 2. lokakuuta, 2017 13:27
Tägit
Android Huawei Huawei Mate 10 Huawei Mate 10 Pro
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud