Arvostelussa Nokia 8 – ensimmäinen Nokia-logolla varustettu Android-huippuälypuhelin

Arvostelussa Nokia 8 – ensimmäinen Nokia-logolla varustettu Android-huippuälypuhelin
-

Kirjoittaja: Sami Koivunen @ 30. syyskuuta, 2017 14:05
Tägit
Nokia Android arvostelut testi Nokia 8
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen
 • 11 kommenttia
 • JOUPPILA (vahvistamaton)

  Onhan siinä erikoisuuksia toi OZO äänitallennus. "sopiva sellaiselle joka ei kaipaa erkoisominaisuuksia. Vois kirjoittaa myös sopiva sellaisille jokakaipaa erikoisominaisuuksia. Ja vesitiiviys on ihan huuhaa juttu.Vaikka nipponitytöt puheleekin suihkussa niin kukaan normaali ihminen ei tee sillä oikeastaan MITÄÄN!!!!!!

  30.9.2017 14:33 #1

 • rvh (vahvistamaton)

  ILammas kirjoittanut jutun.Sormenjälkilukija toimii nopeasti ja tarkasti.

  30.9.2017 17:48 #2

 • jartar

  Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti JOUPPILA: Ja vesitiiviys on ihan huuhaa juttu.Vaikka nipponitytöt puheleekin suihkussa niin kukaan normaali ihminen ei tee sillä oikeastaan MITÄÄN!!!!!!
  Mulla on hajonnut yksi kännykkä kun hikisenä soitin puhelun. Toinen kännykkä hajosi kun vesisade yllätti kesken lenkin ja puhelin kastui. Nykyinen ja edellinen känny ovat olleet vedenkestäviä. Ei tarvitse pelätä miten käy jos vesi osuu kännyn kohdalle.

  30.9.2017 18:21 #3

 • Yccu (vahvistamaton)

  Kyllä tämä roiskeveden kestää kuten sateen mutta uimaan ei kannate mennä.

  30.9.2017 23:42 #4

 • Yccu (vahvistamaton)

  Kyllä tämä roiskeveden kestää kuten sateen mutta uimaan ei kannate mennä.

  30.9.2017 23:42 #5

 • Näppishemmo

  Tuo on kyllä huonojuttu jos ei voi ottaa RAW kuvia edes kolmannen osapuolen sovelluksilla. Jäisi siksi ostamatta kun haluan parasta laatua mitä kännykän kenno pystyy tuottamaan ilman jpeg pakkauksia..

  1.10.2017 09:57 #6

 • katsas1

  Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Näppishemmo: Tuo on kyllä huonojuttu jos ei voi ottaa RAW kuvia edes kolmannen osapuolen sovelluksilla. Jäisi siksi ostamatta kun haluan parasta laatua mitä kännykän kenno pystyy tuottamaan ilman jpeg pakkauksia.. DNG RAW kuvia saa ainakin open camera ohjelmalla. Noin 25mt tiedostoa tyrkkää.

  1.10.2017 15:44 #7

 • Näppishemmo

  Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti katsas1: Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Näppishemmo: Tuo on kyllä huonojuttu jos ei voi ottaa RAW kuvia edes kolmannen osapuolen sovelluksilla. Jäisi siksi ostamatta kun haluan parasta laatua mitä kännykän kenno pystyy tuottamaan ilman jpeg pakkauksia.. DNG RAW kuvia saa ainakin open camera ohjelmalla. Noin 25mt tiedostoa tyrkkää. Hyvä tietää! Tuota sovellusta olenkin ennen käyttänyt tosin vanhassa Android puhelimessani ei silloin ollut tukea Camera2 API rajapintaan joka vaaditaan jotta RAW kuvia voisi tällä sovelluksella ottaa.

  1.10.2017 15:47 #8

 • Asddi (vahvistamaton)

  Ikävää että pelit pyörii. Varmasti vaikea pelata, varsinkin jos vastapäivään pyörivät.

  1.10.2017 23:48 #9

 • Entinen omena (vahvistamaton)

  Aivan mahtava puhelin käteen ja käyttöliittymältään todella sulava laite. Nokia on tullut takaisin ja kovaa ja uskon että se peittoaa tulevaisuudessa mielikuvituksettoman Applen.

  2.10.2017 21:15 #10

 • Näppishemmo

  Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Entinen omena: Aivan mahtava puhelin käteen ja käyttöliittymältään todella sulava laite. Nokia on tullut takaisin ja kovaa ja uskon että se peittoaa tulevaisuudessa mielikuvituksettoman Applen. On jo peitonnut jo pelkästään hinnalla ja Androidilla.

  2.10.2017 21:18 #11

© 2019 AfterDawn Oy