Nokia 8:sta tulee uusi versio – Tuplasti enemmän tallennustilaa

Nokia 8:sta tulee uusi versio – Tuplasti enemmän tallennustilaa
Elokuussa tuotemallistoaan lippulaivapuhelimella täydentänyt HMD Global on esitellyt uuden version Nokia 8:sta. Uutukaisesta löytyy kuusi gigatavua käyttömuistia ja 128 gigatavua tallennusmuistia. Suomessa sen myynti alkaa 10. lokakuuta ja 6 gigatavun Nokia 8:n suositeltu vähittäismyyntihinta on 649 euroa.

Aiemmin esitellyssä Nokia 8:ssa oli 64 gigatavua tallennustilaa ja 4 gigatavua käyttömuistia, mutta muutoin puhelimien tekniset ominaisuudet ovat samat – bothie-kuvia ottavista 13 megapikselin kameroista Nokia Ozo -tilaäänitallennukseen saakka.Pienemmällä muistilla varustetun Nokia 8:n hinta Suomessa on noin 579 euroa, joten tuplasti suuremmasta tallennustilasta ja keskusmuistin kahdesta ylimääräisestä gigatavusta joutuu pulittamaan 70 euroa ylimääräistä.Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 26. syyskuuta, 2017 18:07
Tägit
Nokia Android HMD Global Nokia 8
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen
 • 2 kommenttia
 • johtaja59

  Kilpailee tavallaan Xiaomi Mi 6:n kanssa, paitsi Xiaomi on haittaohjelmia täynnä (ellei sitä roottaa) ja Nokiassa puhdas Android.

  26.9.2017 22:30 #1

 • Näppishemmo

  Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti johtaja59: Kilpailee tavallaan Xiaomi Mi 6:n kanssa, paitsi Xiaomi on haittaohjelmia täynnä (ellei sitä roottaa) ja Nokiassa puhdas Android. Ja Nokia tarjoaa mahdollisesti paremman päivitystuen mikä on suuri etu tietoturvan kannalta.

  26.9.2017 22:58 #2

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud