Galaxy S9 kykenee kuvaamaan superhidastevideota

Galaxy S9 kykenee kuvaamaan superhidastevideota
Galaxy Note 8 on saatu vasta markkinoille, mutta nyt jo spekuloidaan Galaxy S9:n teknisillä ominaisuuksilla. Odotukset ovat tietysti korkealla – aivan kuten joka ikinen vuosi.

Korealaisen ETNewsin lähteiden mukaan Samsung kehittäisi parhaillaan uutta kennoteknologiaa, jonka avulla Galaxy S9:n kamera kykenisi kuvaamaan videota peräti 1000 FPS:n kuvataajuudella. Väite ei sinällään vaikuta täysin tuulesta temmatulta, sillä Sony julkaisi jo tänä vuonna Xperia XZ1:n, joka sisältää kolminkertaisesti pinotun kennon. Patentoidun teknologian avulla Xperia XZ1 kykenee kuvaamaan 720p-tasoista videota 960 FPS:n kuvataajuudella.

Ei siis liene mahdotonta, että Samsung olisi myös kehittänyt vastaavanlaisen ratkaisun, joka pystyy kuvaamaan videota 1000 FPS:n kuvataajuudella.

Samsung lisännee puhelimeen myös Galaxy Note 8:sta tutun kaksoiskamerajärjestelmän. Jää nähtäväksi saako Samsung näyttöön integroidun sormenjälkilukijan valmiiksi ensi kevääseen mennessä, kuten on uumoiltu. Järjestelmäpiiriksi valikoitunee Qualcommin Snapdragon 845 sekä Samsungin itse kehittämä Exynos-piiri.

Alla olevassa videossa demonstroidaan millaista jälkeä Xperia XZ Premium kykenee kuvaamaan Super slow motion -tilassa.Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 18. syyskuuta, 2017 20:41
Tägit
Samsung Samsung Galaxy -sarja Samsung Galaxy S9
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2018 AfterDawn Oy