Galaxy Note 8 kävi kestävyystestaajan pakeilla, näytössä yksi pienen pieni ongelma

Puhelinvertailu

Galaxy Note 8 kävi kestävyystestaajan pakeilla, näytössä yksi pienen pieni ongelma
Älypuhelintestaajien aateliin kuuluva YouTuben JerryRigEverything on ottanut uusimmassa videossaan käsittelyyn Samsung viimeisimmän huippupuhelimen. Zachin kattavassa kestävyystestissä on siis käynyt nyt Galaxy Note 8.

Metallia ja lasia yhdistävä puhlettikokoluokan laite pärjää testissä yleisesti suhteellisen hyvin, kuten voi odottaa Samsungin huippumallilta nykyisin, mutta muutama ongelmakin ilmenee. Sekä etu- että takaosan lasipinnat kestävät odotetusti naarmuja ja kuulokeritilä on metallia lähes kaikkien muiden ulkopintojen tapaan, joten niidenkään kestävyydessä ei jää paljon toivottavaa.

Kyseenalaistettu sytkäritesti kuitenkin tuottaa hieman ongelmia näytössä, sillä näyttöön 10 sekunnin jälkeen ilmestyvä värivirhe ei poistu lainkaan, joten moisia temppuja ei kannata omalla Note 8:lla yrittää. Monet kuitenkin epäilevät onko tulella leikkiminen tarpeeksi iso ongelma, että sitä tulee testata, mutta ainakin tietää, että nuotioon tippunut Note kannattaa pelastaa pikimmiten.

Toinenkin pieni, mutta onneksi pääasiassa esteettinen ongelma on vaikeasti sijoitetun sormenjälkilukijan pinta, joka naarmuuntuu muita pintoja helpommin. Se kuitenkin jatkaa toimintaansa vaikka sisältää naarmuja.



Ongelmat eivät kuitenkaan ole lainkaan vakavia ja Galaxy Note 8 selviytyykin testistä hyvin arvosanoin. Erityisen hyvin se pärjäsi taivutustestissä, joten Samsung on tehnyt hyvää työtä laitteen rungon osalta.



Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Xiaomi 13 Pro – hinta laskenut -25%

Xiaomi 13 Pro
1252 € CDON
1299 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 1676 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -20%

Oppo A38 (4G)
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI
139 € Euronics

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Motorola Moto E22i – hinta laskenut -11%

Motorola Moto E22i
77 € Gigantti

Alin hinta viikko sitten: 87 €

Motorola Lenovo ThinkPhone – hinta laskenut -11%

Motorola Lenovo ThinkPhone
539 € Proshop
565 € RDE.FI
950 € Dustin Home

Alin hinta viikko sitten: 633 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.