Vahvistus tuli – Kaikki uudet Nokiat saavat Android Oreo -päivityksen

Vahvistus tuli – Kaikki uudet Nokiat saavat Android Oreo -päivityksen
Nokian älypuhelimia nykyisin markkinoivan HMD Globalin tuotejohtaja Juho Sarvikas paljasti Twitterissä, että kaikki yhtiön Android-pohjaiset tulevat saamaan päivityksen uuteen Android Oreo -käyttöjärjestelmään.

Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että HMD Global ei aio hylätä heti kättelyssä esimerkiksi malliston halvimman puhelimen, Nokia 3:n, ostaneita kuluttajia. Päivitys julkaistaan Nokia 3:lle, Nokia 5:lle, Nokia 6:lle sekä elokuussa esitellylle ja Suomessa jo myyntiin tulleelle Nokia 8:lle. Sarvikas ei halunnut vielä kommentoida päivitysten julkaisuaikataulua.Google paljasti Android O -kehitysnimellä kulkeneen uuden käyttöjärjestelmäversion lopullisen nimen elokuun lopulla. O tarkoittaa Oreo-keksiä. Nokia-puhelimissa käytetään hyvin kevyesti kustomoitua käyttöjärjestelmää, minkä takia HMD Globalin ei pitäisi joutua räätälöimään päivityksiä puhelimille kovinkaan kauaa.
Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 7. syyskuuta, 2017 10:45
Tägit
Nokia Android HMD Global Nokia 6 Nokia 5 Nokia 3 Nokia 8
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud