iPhone 8:n julkaisu lähestyy – Tätä päivää kannattaa pitää silmällä

iPhone 8:n julkaisu lähestyy – Tätä päivää kannattaa pitää silmällä
Apple aikoo järjestää lehdistötilaisuuden syyskuun 12. päivänä, kertoo Wall Street Journal. Yhtiön odotetaan esittelevän kyseisessä tapahtumassa tämän syksyn iPhone-malliston, joka on perinteisesti esitelty vuosittain syyskuun puolivälin tienoilla.

Wall Street Journalin lähteet vahvistavat tiedot, joiden mukaan Apple aikoisi esitellä tänä syksynä kolme uutta puhelinmallia. Ensinnäkin Apple julkaisee seuraajat iPhone 7:lle ja iPhone 7 Plussalle, mutta niiden lisäksi parrasvaloihin pääsee täysin uudenlainen puhelinmalli, jolla on tarkoitus kunnioittaa iPhonen 10-vuotista taivalta. Juhlavuosimallissa uumoillaan olevan edge-to-edge-näyttö sekä edistynyt 3D-kasvojentunnistus.Lehdelle puhuneiden lähteiden mukaan Apple yrittää järjestää lehdistötilaisuuden uuden Apple Park -päämajan alueella sijaitsevassa Steve Jobs Theaterissa. Lehdistötilaisuudesta voisi tulla massiivinen, sillä audiotoriossa on paikat jopa 1000 ihmiselle. Rakennustyöt Apple Parkissa on loppusuoralla, mutta eivät kuitenkaan vielä valmiit. Tämän takia Apple voi vielä päätyä järjestämään tilaisuuden jossakin muualla.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 29. elokuuta, 2017 10:36
Tägit
Apple Apple iPhone iOS Steve Jobs Apple iPhone 8 iOS 11 Apple Park
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy