WhatsAppiin tuli Facebookista tuttu ominaisuus

WhatsAppiin tuli Facebookista tuttu ominaisuus
WhatsAppin Oma tila -ominaisuus saa uusia ominaisuuksia, kun Facebook on lisännyt siihen mahdollisuuden luoda värikkäitä tekstimuotoisia tilapäivityksiä.

Alun perin tilapäivitys oli lähinnä yhden rivin ilmoitus omasta tilasta, mutta tämän vuoden alussa mahdollisuus kertoa omasta statuksesta uudistui radikaalisti, kun tehokeinoina pystyi käyttämään myös kuvia ja videoita. Kuvien ja videoiden joukkoon voi jatkossa lisätä myös koko näytön kattavia tekstipäivityksiä, jotka ovat saattaneet tulla tutuksi jo Facebookin puolelta.

WhatsAppin Oma tila -statusta käyttää Facebookin mukaan 250 miljoonaa aktiivista käyttäjää. Snapchatia käyttää vuorostaan toukokuussa päivitettyjen tietojen mukaan 166 miljoonaa käyttäjää (päivittäiset käyttäjät).

Jatkossa WhatsAppin status-päivityksiä voi selata myös pikaviestipalvelun web-versiossa.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 22. elokuuta, 2017 10:20
Tägit
Facebook pikaviestin WhatsApp
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2018 AfterDawn Oy