Tältä näyttää LG:n V30 – Yksi syksyn kiinnostavimmista älypuhelimista

Tältä näyttää LG:n V30 – Yksi syksyn kiinnostavimmista älypuhelimista
Useiden Android-vuotojen takuuvarma lähde, Evan Blass, on julkaissut Twitter-tilinsä kautta lehdistökuvan myöhemmin tässä kuussa esiteltävästä LG V30 -lippulaivapuhelimesta. Kuten odottaa saattoi, V30:ssä käytetään koko etupuolen kattavaa FullVision-näyttöä.

LG itse asiassa paljasti tiedon itse virallisessa lehdistötiedotteessa jo aiemmin, mutta Evan Blassin vuodon ansiosta tiedämme nyt miltä OLED-näyttöinen puhelin käytännössä näyttää. V30:n näyttöä kiertää kiiltävä metallinen kehys ja takapuolelta löytyy kaksoiskamerajärjestelmän lisäksi sormenjälkilukija.Näyttöön integroitava sormenjälkulukija ei selvästikään ole vielä kaupallistettavaa teknologiaa. Sen sijaan LG on lisännyt V30:n näyttöön haptista teknologiaa, jonka ansiosta kosketusnäytön kautta voidaan välittää tuntoaistimuksia.

Kaksoiskamerajärjestelmässä käytetään LG:n lehdistötiedotteen mukaan lasista valmistettuja linssejä, joiden avulla kameran aukkolukua on saatu kasvatettua f/1,6:een.
Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 17. elokuuta, 2017 11:08
Tägit
LG Android Immersion LG V30 haptinen näyttö
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen
  • 1 kommentti
  • Jaakko_O

    Kait se pakko tähä puhelimeen tyytyä ku markkinoille ei ilmeisesti ole tulossa puhelinta jossa olisi kapeat näytön yla- sekä alareunukset ja 16:9 kuvasuhde. Tuo 18:9 kuvasuhde tekee vaan androidin käyttämisestä hankalaa, mutta onhan tämä 18:9 kuitenki hieman parempi kuin samsungin 18.5:9. Kunhan vain tuo puhelimessa oleva Floating Bar ei pilaisi tätä puhelinta kokonaan. Toivottavasti tuon Floating Barin saa poistettua käytöstä tai saisi pois edes launcheria vaihtamalla. Harmillista tuo uusi kuvasuhde trendi joka hankaloittaa puhelimen käyttämistä sekä tekee myös puhelimista pitkän omaisia ja rumia.

    20.8.2017 21:00 #1

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud