LG:ltä uudenlainen kamerapuhelin – Sisältää suurimman älypuhelimessa käytetyn aukon

LG:ltä uudenlainen kamerapuhelin – Sisältää suurimman älypuhelimessa käytetyn aukon
LG:n lehdistötiedotteen mukaan pian julkaistava V30-lippulaivapuhelin tulee olemaan markkinoiden ensimmäinen älypuhelin, josta löytyy f/1,6-tason optiikka. Esimerkiksi Galaxy S8:ssa käytetään f/1,7-tason optiikkaa, joten V30:n kameran aukon koko on suurempi.

Suuremman aukon ansiosta kameran kennolle päätyy enemmän valoa, jolloin kuvien ottaminen onnistuu hämärässäkin lyhyemmillä valotusajoilla. V30:n erikoisuutena on myös se, että kameran optiikka on rakennettu lasista valmistetun linssin ympärille, kun perinteisesti älypuhelimissa käytetään muovisia linssejä. LG:n mukaan puhelimen kamera pystyy optiikkansa ansiosta taltioimaan aikaisempaa paremmin värejä.

Puhelimessa on kaksoiskamera, jossa on laser-pohjainen automaattitarkennus sekä optinen ja elektroninen kuvanvakain.

V30:n erikoisuuksiin LG:n mittapuulla kuuluu myös OLED-pohjainen FullVision-näyttö. LG ei ole käyttänyt OLED-paneeleita älypuhelimissaan vuonna 2015 lanseeratun GFlex 2:n jälkeen. FullVision-markkinointitermi tarkoittaa, että näyttö kattaa älypuhelimen etupuolen kokonaan – samalla tavalla kuin G6:ssa.

LG julkistaa V30:n elokuun 31. päivänä.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 10. elokuuta, 2017 11:52
Tägit
LG älypuhelin kamera kamerakännykkä kaksoiskamera LG V30
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2018 AfterDawn Oy