Suosittu VSCO laajenee – Mahdollistaa videoiden editoinnin

Suosittu VSCO laajenee – Mahdollistaa videoiden editoinnin
Kuvanmuokkaussovellus VSCO:n ominaisuudet ovat laajentuneet videoiden editointiin. Videoiden jälkikäsittely on kuitenkin mahdollista vain VSCO X -jäsenille, mikä vaati 19,99 dollarin vuositilauksen hankkimisen.

Videoeditointi perustuu VSCO:n itse kehittämään SENS-kuvakäsittelyprosessointiin, joka ei sisällä rajoitteita editoitavan videon koolle tai formaatille. Käytännössä sovelluksella voi siis kuvata kaikkia iOS-laitteella kuvattuja videoita, oli kyse sitten 4K-videosta (30 FPS) tai korkean kuvataajuuden (60 FPS) Full HD -videosta. Videon pituudella ei ole väliä.

Tällä hetkellä videoeditointi on saatavilla ainoastaan iOS-käyttäjille, mutta myöhemmin myös Androidia käyttävät VSCO X -tilaajat pääsevät samoihin työkaluihin käsiksi. Päivitys Androidille pitäisi tulla saataville tulevien viikkojen aikana.Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 3. elokuuta, 2017 11:46
Tägit
kuvankäsittely videoeditointi iOS mobiilisovellukset kuvankäsittelysovellus iOS 11 VSCO
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2018 AfterDawn Oy