Kamerapuhelimien aatelia – Tältä näyttää REDin Hydrogen One -älypuhelin

Kamerapuhelimien aatelia – Tältä näyttää REDin Hydrogen One -älypuhelin
Laadukkaista kamerajärjestelmistä tunnettu RED aikoo kokeilla menestysmahdollisuuksia älypuhelimissa huippuluokan tekniikka sisältävän Hydrogen One -puhelimen muodossa. Puhelimen julkaisua pohjustetaan nyt tubettaja Marques Brownleen avulla.

Brownleen hypisteltäväksi ojennettiin kolme prototyyppiä Hydrogen Onesta, jotka esittivät eri puolia puhelimesta. Yhdessä esitellään lähinnä puhelimen ulkonäköä ja muotoilua, jossa on selvästi lähdetty ottamaan mallia rugged-tason puhelimista sen sijaan että olisi pyritty hiomaan mahdollisimman muodikasta laitetta.Toisessa prototyypissä Brownleelle esiteltiin Hydrogen Onen hologramminäyttöä, mutta sitä ei saanut kuitenkaan videoida tai kuvata.

Hydrogen Onen myyntivaltti hologramminäytön ja laadukkaan kameran lisäksi tulee olemaan puhelimelle kehitettävät lisälaitteet, jotka parantavat puhelimen kuvausominaisuuksia entisestään.Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 3. elokuuta, 2017 10:41
Tägit
Android Red RED Hydrogen RED Hydrogen One
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2018 AfterDawn Oy