Näin parantui OnePlus 5:n videokuvaus uuden ominaisuuden myötä

Näin parantui OnePlus 5:n videokuvaus uuden ominaisuuden myötä
Kuten aiemmin tänään kerroimme, niin älypuhelinvalmistaja OnePlus esitteli juuri uuden päivityksen tämän vuoden huippupuhelimelleen. Kiinalaisvalmistajan OnePlus 5 sai merkittävän uuden ominaisuuden päivityksessä, joka uudisti yhtiön oman OxygenOS-version 4.5.7:een.

Muiden uudistuksien ohessa tärkein päivitys oli elektronisen kuvanvakautuksen (EIS) lisääminen 4K-videokuvaukseen. Yksi laitteen harvoista heikoista puolista on tähän asti ollut kuvanvakautuksen puuttuminen korkeammalla 4K-resoluutiolla. Full HD -resoluutiolla videokuvatessa puolestaan vakautus on jo aiemmin löytynyt.

Nyt julkaistu päivitys siis saattaa kaksoiskameralla varustetun puhelimen yhä lähemmäs älypuhelinmaailman huippulaitteiden aivan kärkikastia. Päätimmekin kokeilla tarjoaako uusi ominaisuus todella merkittävän parannuksen vakautukseen vai onko heiluminen kuvauksessa edelleen läsnä.

Kuten oheisesta lyhyestä videopätkästä voi päätellä, niin EIS todella parantaa laitteen kuvausominaisuuksia liikkuessa. Vaikka laitetta pyrki pitämään mahdollisimman vakaana kävellessä, niin heiluminen rekisteröityi aiemmin varsin voimakkaana tallenteeseen. Nyt heilumista ei huomaa juurikaan, vaikka siitä pieniä vihjeitä tarkkasilmäisimmät voivatkin bongata.

Päivitys ei ole saapunut vielä kaikkiin laitteisiin, vaan se julkaistaan porrastetusti. Sen voi kuitenkin asentaa VPN-sovelluksen avulla ainakin Kanadan kautta.Kirjoittaja: Matti Vähäkainu @ 2. elokuuta, 2017 11:05
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2018 AfterDawn Oy