Galaxy Note 8 vuoti nettiin – Tältä se näyttää

Galaxy Note 8 vuoti nettiin – Tältä se näyttää
Jos ajattelit, että elokuussa esiteltävä uusi Galaxy Note8 tulee muistuttamaan hyvin paljon keväällä julkaistua Galaxy S8:aa, niin osuit aika lähelle oikeaa. Vuotomestari Evan Blass on paljastanut Twitterissä miltä tuleva puhelin oikein näyttää.

Galaxy S8:aan verrattuna Note8:n tulee olemaan selvästi kantikkaampi, mutta etupuoli on S8:n tavoin joka tapauksessa lähes täysin näyttöä. Kaikkein merkittävin ulkonäöllinen ero löytyy puhelimen takapuolelta, sillä Note8:ssa on kaksoiskamerajärjestelmä. Kameran viereen on lyöty myös sormenjälkilukija, minkä takia koko moduuli on varsin hallitsevan näköinen.

Note8:n varusteluun kuuluu luonnollisesti myös S Pen -kynä.Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 1. elokuuta, 2017 13:20
Tägit
Samsung Samsung Galaxy -sarja Samsung Galaxy Note8
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2018 AfterDawn Oy