Salaisuudet paljastuvat – Nyt selvisi iPhone 8:n näytön speksit

Salaisuudet paljastuvat – Nyt selvisi iPhone 8:n näytön speksit
HomePod-kaiuttimen ohjelmisto on jo paljastanut iPhone 8:n karkean ulkonäön sekä tukenut väitteitä uudenlaisen kasvojentunnistusjärjestelmän lisäämisestä puhelimeen. Näiden tietojen lisäksi firmwaresta on löydetty merkkejä puhelimen näytön koosta sekä resoluutiosta.

Ohjelmistokehittäjä Steven Troughton-Smithin kaiveluiden perusteella iPhone 8:aan on tulossa 5,15 tuuman näyttö, jonka resoluutio olisi iPhone-mittaluokassa mitattuna poikkeuksellisen korkea: jopa 2436x1125 pikseliä. iPhone 7 Plussa käytetään 5,5 tuuman Full HD -paneelia, joten näytön pieneneminen ja resoluution kasvu tarkoittaa parannusta pikselitiheyteen.

Resoluutio ja koko on itse asiassa sama kuin mitä KGI Securitiesin analyytikko Ming-Chi Kuo on ounastellut. HomePodin firmwaresta ei kuitenkaan selvinnyt tuleeko iPhonen alareunaan vielä erillinen funktioalue, joka ei olisi varsinaisesti sovellusten käytettävissä (eli siinä ei esitetä sovelluksia).

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 1. elokuuta, 2017 11:12
Tägit
Apple Apple iPhone iOS Apple iPhone 8 iOS 11 Apple HomePod
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2018 AfterDawn Oy