WhatsApp syö vanhat tekstarit – Näin moni sitä nykyään käyttää

WhatsApp syö vanhat tekstarit – Näin moni sitä nykyään käyttää
SMS-tekstiviestit arkisena kommunikointivälineenä historiaan siirtänyt WhatsApp on päivittänyt sen käyttöstatistiikkaa. Palvelua käyttää nykyään jo yli miljardi käyttäjää joka päivä – viime vuoden helmikuussa samat miljardi käyttäjää saavutettiin kuukausitasolla.

WhatsAppin yleisyyttä kuvastaa hyvin se, että ITU:n vuonna 2015 julkaiseman arvion mukaan maailmassa Internetiä käyttää 3,2 miljardia ihmistä. Heistä siis lähes joka kolmas käyttää siis WhatsAppia. Tosin tässä pitää huomata, että Internetiä käyttävien ihmisten määrä on lisääntynyt kahdessa vuodessa. Toisaalta kaikilla Internetiä käyttävillä ei välttämättä ole päivittäistä pääsyä mobiiliin Internetiin.

Miljardi päivittäistä käyttäjää lähettelevät toisilleen päivittäin noin 55 miljardia viestiä. Valokuviakin siirtyy 4,5 miljardia kappaletta ja videoita miljardin leikkeen verran. WhatsApp ei paljastanut kuinka suosittuja sen äänipuhelu- ja videopuhelutarjonta on.Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 27. heinäkuuta, 2017 11:37
Tägit
Facebook pikaviestin WhatsApp Facebook Messenger mobiilisovellukset
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2018 AfterDawn Oy