Suositun näyttötrendin uranuurtajan seuraavaan puhelimeen Samsungin OLED-näyttö

Suositun näyttötrendin uranuurtajan seuraavaan puhelimeen Samsungin OLED-näyttö
Viime vuoden lopulla esitelty Xiaomin älypuhelin toi uudenlaisen liki koko etupaneelin pinta-alan täyttävän näytön ensimmäistä kertaa kuluttajalaitteeseen ja massamarkkinoille. Kiinalaisvalmistajan Mi Mix -älypuhelin (kuvassa) otettiin vastaan sen verran hyvin, että sen vanavedessä mm. korealaisvalmistajat esittelivät omat uutuuspuhelimensa.

Sekä Samsung että LG päätyivät tämän vuoden lippulaivoissa karsimaan entisestään reunuksia ja poistamaan kotinäppäimen etupuolelta. Vaikka läheskään kaikki valmistajat eivät ole lähteneet trendiin mukaan, niin Xiaomin aloittaman buumin jatko on melko varmaa. Esimerkiksi Applelta odotetaan älypuhelinta, kenties iPhone 8:aa, joka tuo mukanaan kotinäppäimettömän ja näyttövaltaisen designin.Tietysti myös Xiaomi on hakemassa jatkoa viimevuotiselle mallilleen. Huhut Koreasta kertovatkin, että Xiaomi on tehnyt tilauksen Samsungille uusistä OLED-näyttöpaneeleista, jotka voivat olla tulossa kenties Mi Mix 2:een. Raporttien mukaan paneeli on kuitenkin "vain" 6,01 tuuman kokoinen, joka on pienempi kuin Mi Mixin näyttö.

Niinpä kyseessä onkin todennäköisemmin yhtiön suosituimman laitteen eli Mi 5:n seuraavan version näyttö. Vaikka laite ei olisikaan Mix, niin se kuitenkin tarkoittaisi todennäköisesti, että laitteessa ei nähtäisi kotinäppäintä edessä vaan näyttö valtaisi liki koko etupaneelin, koska laite on aiemmin ollut – nimensä mukaisesti – varustettu noin viiden tuuman näytöllä.

Ensimmäiset näytöt valmistuvat vuoden vaihteen tienoilla, joten alkuvuoden julkaisu vaikuttaa todennäköiseltä.

Kirjoittaja: Matti Vähäkainu @ 18. heinäkuuta, 2017 19:46
Tägit
Xiaomi Xiaomi Mi Mix
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud