Raportti: Applen OLED-näytöllä varustettu iPhone pahasti myöhässä

Raportti: Applen OLED-näytöllä varustettu iPhone pahasti myöhässä
Applelta odotetaan syyskuussa uutta iPhone-mallia, tai pikemminkin kolmea uutta laitetta. Näistä ainakin osaan, todennäköisesti vain huippumalliin, on huhuttu tulevan ensi kertaa iPhonessa OLED-näyttö.

Useat huhut ovat kuitenkin viimeaikoina povanneet tuotannollisia ongelmia Applelle. Nyt Digitimesin lähteet Kiinasta kertovat, että massatuotanto ei ole vielä käynnistynyt OLED-näytöllä varustetun iPhonen osalta.

Tietojen mukaan tämä koskee kahta suurta OEM-valmistajaa, Foxconnia ja Pegatronia, jotka kokoavat laitteita Applelle. Kiinalaisen Economic Daily Newsin mukaan molempien yhtiöiden tuotanto ei ole vielä massatuotannon asteella.

Tämän mukaan jopa LCD-näytöillä varustetut uudet iPhone-mallit saatetaan massatuotantoon vasta elokuussa, joka on kuukausi tavallista myöhemmin. Pääasiassa Foxconnin kasaaman OLED-version massatuotannon puolestaan odotetaan viivästyvän peräti marras-joulukuun tienoille.

Tietysti tämä kaikki on vain huhupuhetta niin kauan, kunnes Apple vahvistaa julkistuspäivämäärän ja esittelee itse laitteet. Vaikuttaa kuitenkin siltä, että ainakin esittelyn myöhästyminen lokakuuhun ei välttämättä ole lainkaan liioiteltua.

Kirjoittaja: Matti Vähäkainu @ 17. heinäkuuta, 2017 16:23
Tägit
Apple Apple iPhone OLED Apple iPhone 8
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2018 AfterDawn Oy