Samsung esitteli kamerasensoribrändi ISOCELLin

Samsung esitteli kamerasensoribrändi ISOCELLin
Samsung on eilen virallisesti esitellyt markkinoille kameroiden kuvasensoreiden brändin, joka kantaa nimeä ISOCELL. Kyseinen teknologia on ollut Samsungilla kehitteillä jo vuosia, mutta nyt ISOCELL-kuvasensoreita tuodaan markkinoille oman brändinsä alla.

Jo vuonna 2013 ensi kertaa esitelty ISOCELL-teknologia on tarkoitettu mobiililaitteisiin, joissa tarvitaan pienikokoisia kuvasensoreita, joilta kuitenkin vaaditaan hyvää kuvanlaatua ja esimerkiksi suorituskykyä heikoissa valotusolosuhteissa.ISOCELL-teknologian erikoisuuksiin kuuluvat fyysisesti eristetyt pikselit, jolloin vuorovaikuttamista pikseleiden välillä tapahtuu vähemmän. Tämä tarkoittaa, että tuotettu kuva on tarkempi ja käytössä voi olla pienemmät pikselit.

Uusi brändi sisältää neljä alikategoriaa: Bright, Fast, Slim ja Dual. Nimistä voikin päätellä mihin kyseiset brändit on tarkoitettu.

ISOCELL Bright on tarkoitettu tarjoaman mahdollisimman kirkas ja tarkka kuva sekä vähemmän kohinaa pimeissä olosuhteissa. Fast-sensorit ovat puolestaan erikoistuneet huippunopeaan tarkennukseen ja liikkuvien kohteiden kuvaamiseen jopa pimeässä. Slim-sensorit ovat pienimmillä pikseleillä varustetut ISOCELL-sensorit, jotka soveltuvat ohuimpiin laitteisiin ja ISOCELL Dual on tietysti tarkoitettu kaksoiskamerajärjestelmiin.Kirjoittaja: Matti Vähäkainu @ 29. kesäkuuta, 2017 20:10
Tägit
Samsung ISOCELL
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2019 AfterDawn Oy