Galaxy Note8:n hinnoittelu pistää miettimään kahdesti – Tällainen puhelin on tulossa

Galaxy Note8:n hinnoittelu pistää miettimään kahdesti – Tällainen puhelin on tulossa
Elokuussa tai syyskuun lopulla esiteltävän Galaxy Note8:n spekulaatiot ovat nousseet uusille kierroksille, kun VentureBeatin Evan Blass on paljastanut puhelimen hinta- ja tekniikkatiedot.

Blassin mukaan Note8:sta löytyy 6,3 tuuman AMOLED-näyttö, joten se on hieman suurempi kuin Galaxy S8+:ssa (6,2 tuumaa). Kuvasuhde on pysynyt samana eli 18.5:9:ssä, joten oletettavasti puhelimen muotoilu tulee noudattamaan Galaxy S8 -puhelimien Infinity Display -tyyliä. Näytön koko ei enää riitä erottamaan Notea kevään S-mallistosta, joten Samsung on päättänyt panostaa muihin komponentteihin.Note8:aan on tulossa esimerkiksi 12 megapikselin kennoista koostuva kaksoiskamerajärjestelmä, jollaista toivottiin hiljaa jo Galaxy S8:aan. Luonnollisesti myös digitaalisella S Pen -kynällä on paikkansa Note-malliston erikoisuutena.

Suorituskyvystä vastaa Exynos 8895 ja Snapdragon 835. Käyttömuistia löytyy hulppeat kuusi gigatavua. Sormenjälkilukija löytyy puhelimen pääkameran vierestä. Akun kapasiteetti on hienoinen pettymys näin kookkaalle puhelimelle, vain 3300 milliampeerituntia. Hintaa puhelimelle on kaavailtu Simo Vaatehuoneelta -tyyliin 999 euroa.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 26. kesäkuuta, 2017 10:20
Tägit
Samsung Android Samsung Galaxy S8 Samsung Galaxy Note8 Samsung Galaxy S8+
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2019 AfterDawn Oy