Galaxy Note 8 tulee pian – Julkistus elokuun lopulla

Galaxy Note 8 tulee pian – Julkistus elokuun lopulla
Samsung aikoo järjestää New Yorkissa lehdistötilaisuuden elokuun aikana, uutisoi Reuters. Oletettavasti kyseisessä tilaisuudessa esitellään Galaxy Note 8 -älypuhelin. Runsaasti kyseenalaista mediahuomiota saanut Galaxy Note 7 esiteltiin myös viime vuonna elokuussa.

Reutersin lähteet eivät osaa sanoa tarkkaa päivämäärää julkistukselle, mutta joka tapauksessa se ajoittuu elokuun jälkimmäiselle puoliskolle. Apple on yleensä esitellyt uuden iPhonen syyskuun alussa, joten Note 8:n ja iPhone 8:n julkistusten välillä ei välttämättä ole montaa päivää eroa. Kilpailu mediahuomiosta tulee käymään kovana tulevana syksynä.Uutistoimiston mukaan Note 8:ssa olisi hieman Galaxy S8+:aa suurempi näyttö (6,2 tuumaa) ja se tukisi Note-malliston aiempien mallien tapaan S Pen -kynää. Muotoilu on ilmeisesti samankaltainen kuin Galaxy S8 -mallistossakin ja takapuolelta löytyy iPhone 7 Plussan tapaan kaksoiskamerajärjestelmä.

Kaikesta päätellen Samsung aikoo pitää Note-brändin elossa, vaikka Note 7:n tahrasikin sen mainetta varsin pahasti.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 21. kesäkuuta, 2017 10:50
Tägit
Samsung Android Android Nougat Samsung Galaxy S8 Samsung Galaxy Note 8 Samsung Galaxy S8+ Android Oreo
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2019 AfterDawn Oy