Samsung ei saanut teknologiaa vieläkään kuntoon – Odotettu ominaisuus puuttuu Note 8:sta

Samsung ei saanut teknologiaa vieläkään kuntoon – Odotettu ominaisuus puuttuu Note 8:sta
Galaxy S8:n sormenjälkilukijan sijoittaminen puhelimen takakuoreen kameran viereen aiheutti paljon kritiikkiä keväällä, mutta sen taustalla epäiltiin olleen hyvin pragmaattinen syy: Samsung ei saanut uutta näyttöteknologiaa ajoissa valmiiksi, mikä olisi mahdollistanut sormenjälkilukijan integroinnin näyttöön. Teknologian povattiin tulevan Galaxy Note 8:aan, mutta ilmeisesti tätäkään ei tule tapahtumaan.

Huhujen mukaan sormenjälkilukijan ja näytön yhdistämisen problematiikka liittyy kirkkauden epätasaisuuteen. Sormenjälkilukijalla varustettu kohta näytöstä hohtaa kirkkaammin kuin näytön muut osat, minkä takia teknologia on selvästi epätäydellinen massatuotantoa varten ja ilmeisesti tärkein syy miksei teknologiaa ole haluttu tuoda kaupallisiin tuotteisiin vielä.Koko etualan täyttävistä puhelimista on kuitenkin tullut tämän vuoden aikana uusi muoti-ilmiö, joten sormenjälkilukijan integroinnin näyttöön mahdollistavalle teknologialle olisi nyt runsaasti kysyntää. Huhujen mukaan Vivo voisi olla ensimmäinen yritys, joka tuo tällaisella tekniikalla varustetun älypuhelimen markkinoille.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 19. kesäkuuta, 2017 10:39
Tägit
Samsung Android sormenjälkilukija Samsung Galaxy S8 Samsung Galaxy Note 8 Samsung Galaxy S8+
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud