Tässäkö seuraava suomalainen mobiilipelihitti? Supercell esitteli uuden Brawl Stars -pelin

Tässäkö seuraava suomalainen mobiilipelihitti? Supercell esitteli uuden Brawl Stars -pelin
Supercell on tällä viikolla esitellyt betaversion uudesta Brawl Stars -mobiilipelistä.

Brawl Stars on ylhäältä kuvattu räiskintäpeli. Peliä voi pelata yksin, mutta pääasiassa peliä pelataan verkossa kolme vastaan kolme -moninpelinä. Brawl Stars on selvästi suunniteltu e-urheilupeliksi ja peli julkaistiinkin YouTubessa suorana lähetyksenä esitettynä turnauksena.Brawl Starsissa on useita erikoiskyvyillä varustettuja hahmoja, joista pelaajan täytyy valita. Pelissä onkin selvästi vaikutteita suosituista League of Legends- ja DOTA-peleistä. Pelimuotoja on neljä. Bountyssä kerätään kentältä jalokivia, Smash & Grabissä kerätään tarkalleen kymmenen jalokiveä, Heist muistuttaa lipunryöstöä ja Showdownissa kamppaillaan jatkuvasti pienenevällä kentällä.

Brawl Stars on tällä hetkellä nk. soft-launch-vaiheessa eli pelin voi ladata ainoastaan Kanadan App Store -sovelluskaupasta. Jos peli on riittävän menestyksekäs, tullaan se myöhemmin julkaisemaan maailmanlaajuisesti.

Ennen Brawl Starsia Supercellin pelivalikoima koostui Hay Day-, Boom Beach-, Clash of Clans- ja Clash Royale -peleistä.Kirjoittaja: Sami Koivunen @ 17. kesäkuuta, 2017 12:33
Tägit
mobiilisovellukset Supercell mobiilipelit suomipelit Brawl Stars
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud