App Store menee kokonaan uusiksi – Tältä se tulee näyttämään

App Store menee kokonaan uusiksi – Tältä se tulee näyttämään
WWDC-kehittäjätapahtumassa Apple kertoi uudistavansa App Store -sovelluskaupan käyttöliittymää ja käyttölogiikkaa merkittävällä tavalla. Apple ottaa käyttöön uuden tyylikielen, jota yhtiö on hiljalleen hivuttanut muihinkin sovelluksiin (esim. Apple Music) ja omille verkkosivuilleen.

Uusi App Store jakaantuu kolmeen välilehteen. Ensimmäisessä näkymässä esitetään App Storen suosittelemaa tuoretta sisältöä, joka Applen mielestä saattaisi jollain tavalla kiinnostaa sinua. Kahdella muulla välilehdellä App Storen sisältö jaetaan kahtia peleihin ja "muihin" sovelluksiin – pelit ovat ylivoimaisesti suurin sovellustyyppi sovelluskaupoissa, minkä takia sen eriyttäminen omaksi ryhmäkseen on ymmärrettävää.

Uuden App Storen ilmettä hallitsevat voimakkaat otsikoinnit ja graafisuus.

Toiminnallisesti App Store muuttuu esimerkiksi siten, että ohjelmien esittelysivuilta voi jatkossa hankkia suoraan sovellusten sisäisiä ostoja. Enää ei siis tarvitse avata ohjelmaa ja yrittää löytää valikkosivua, josta oston voisi tehdä.

Uusi App Store otetaan käyttöön iOS 11:n julkaisun myötä.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 6. kesäkuuta, 2017 9:58
Tägit
Apple App Store iOS sovelluskauppa Apple iPhone 6s Apple iPhone 7 Apple iPhone 6S Plus Apple iPhone 7 Plus iOS 11
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2018 AfterDawn Oy