Vuoto paljasti Motorolan tämän vuoden uudet älypuhelinmallit

Vuoto paljasti Motorolan tämän vuoden uudet älypuhelinmallit
Evan Blass paljasti Lenovoon kuuluvan Motorolan suunnitelmat tälle vuodelle.

Kuvan perusteella Motorolan tämän vuoden julkaisuihin kuuluvat Moto Z-, X-, G-, E- ja C-sarjat. Malliston keihäänkärkenä toimivat 5,5 tuuman Moto Z Play- ja Snapdragon 835 -piirillä varustettu Moto Z Force -älypuhelinmallit.5,2 tuuman Moto X pyrkii hyvään laatuvaikutelmaan ja Moto E- sekä Moto E+-älypuhelimet hyvään hinta-laatusuhteeseen. Moto G5-älypuhelimia julkaistiin jo MWC-messuilla, joten on hieman epäselvää, mitä puhelimia vuotokuvan Moto G5-malleilla tarkoitetaan. Lisäksi luvassa on Moto C - ja Moto C+-älypuhelimet.
Kirjoittaja: Sami Koivunen @ 15. toukokuuta, 2017 19:26
Tägit
Motorola Lenovo Moto X Moto G Moto E
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud