Näytekuvat julki: Tällaisia valokuvia Galaxy S8:lla saa kuvattua

Manu Pitkänen

Näytekuvat julki: Tällaisia valokuvia Galaxy S8:lla saa kuvattua
Galaxy S8:n on vakuuttava laite muotoilullisesti ja suorituskykynsä osalta, mutta kamerateknologiassa ei ole otettu tällä kertaa mitään suurempia hyppäyksiä eteenpäin, vaan Samsung luottaa Galaxy S7:stä tuttuun rautaan tänäkin vuonna. Ohjelmistollisia parannuksia kameraan on kuitenkin tehty. Julkaistut näytekuvat kuitenkin osoittavat, että Galaxy S8:lla saa oikeissa käsissä näyttäviä otoksia.

Flickr-kuvapalvelussa julkaistut kuvat ovat ammattivalokuvaaja Matthew Cattellin käsialaa ja kuvat on otettu Galaxy S8:lla (SM-G950F). Haastavimmissa kuvausolosuhteissa otetut kuvat on otettu pitkillä valotusajoilla ja alhaisella ISO-arvolla, joten Cattellin apuna on hyvin todennäköisesti ollut kameraa vakauttavia apuvälineitä. Esimerkiksi rannan kuohut on kuvattu neljän ja kahdeksan sekunnin valotusajalla.

Apuvälineiden käytössä ei ole kuitenkaan mitään väärää, sillä niitä voivat hyödyntää kaikki kuvaajat. Ei pidä kuitenkaan ajatella, että vastaaviin tuloksiin pääsisi kuka tahansa point-and-shoot-kuvaaja vain Galaxy S8:n ostamalla. Kannattaa myös huomata, ettei kuvien väitetä olevan suoraan kamerasta otettuja raakakuvia, vaan kuvia on voitu käsitellä jälkikäteen.

EMBARGOED TO 0001 TUESDAY 11TH APRIL 2017. EDITORIAL USE ONLY. Landscape Photographer of the Year Matthew Cattell has captured some of the greatest British views as voted for by the public to mark the launch of the new Samsung Galaxy S8. Each of the breat


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Realme C31 – hinta laskenut -48%

Realme C31
107 € CDON
231 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 203 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -45%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Motorola Lenovo ThinkPhone – hinta laskenut -18%

Motorola Lenovo ThinkPhone
519 € Dustin Home
539 € Proshop
557 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 633 €

Oppo Reno 7 5G – hinta laskenut -16%

Oppo Reno 7 5G
333 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 397 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.