Videolla: Nämä ovat Galaxy S8:n tärkeimmät ominaisuudet

Videolla: Nämä ovat Galaxy S8:n tärkeimmät ominaisuudet
Samsung paljasti hetki sitten New Yorkissa uudet Galaxy S8- ja Galaxy S8+ -älypuhelimet. Jos et päässyt seuraamaan julkaisua suorana, niin tärkeimmät palat löytyy alta löytyvästä videosta.

Videolla huomio kiinnitetään erityisesti puhelimen uuteen isoon ja kaarevaan Infinity-näyttöön, jonka ylä- ja alapuolella on vain hyvin ohuet kaistaleet "tyhjää" tilaa. Näytön yläreuna on valjastettu etukameran ja iirisskannerin käyttöön. Sormenjälkilukija löytyy takapuolelta kameran vierestä. Sormenjälkilukijan ja iirisskannerin lisäksi puhelimesta löytyy kolmaskin tunnistautumismenetelmä: kasvontunnistus.Toinen videon pääteema on älykäs Bixby-avustaja, joka oppii käytön myötä käyttäjän toimintatavat ja rutiinit. Avustajalle syötettyjen puhekomentojen ansiosta tiettyjen tehtävien suorittaminen automatisoituu ja helpottuu aiempaan nähden.

Videolla vilahtaa myös Samsung DeX -telakka, joka mahdollistaa Galaxy S8:n käytön ulkoisessa näytössä PC:stä tutulla käyttöliittymällä.Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 29. maaliskuuta, 2017 19:49
Tägit
Samsung Android Samsung Galaxy S8 Samsung Exynos 8895 Samsung Galaxy S8+
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud