Galaxy S8:n julkaisu lähestyy! – Seuraa tapahtumaa suorana

Galaxy S8:n julkaisu lähestyy! – Seuraa tapahtumaa suorana
Tämän kevään ehkä odotetuin puhelinjulkistus on käsillä, sillä Samsung valmistautuu esittelemään New Yorkissa järjestettävässä Unpacked-tapahtumassa Galaxy S8:n ja Galaxy S8+:n.

Tuttuun tyyliin julkistustilaisuutta voi seurata myös live-verkkolähetyksenä Samsungin verkkosivuilta löytyvän striimin kautta. Vielä lähetystä ei löydy Unpacked-sivustolta, mutta se ilmestyy sinne kyllä kun kello on lähempänä kuutta (18.00 Suomen aikaa).Samsungilla on paljon pelissä Galaxy S8:ssa, sillä yhtiöllä ei ole varaa sössiä lanseerausta Galaxy Note 7:n lanseerauksen jälkeen. Samsung kehuu lisänneen panostuksia laadunvalvontaan talven aikana ja huhujen mukaan juuri laadunvalvonta on ollut syy sille, että puhelinta ei esitelty MWC-messuilla vaan nyt kuukausi messujen jälkeen.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 29. maaliskuuta, 2017 16:16
Tägit
Samsung Android Unpacked Samsung Galaxy S8 Samsung Galaxy S8+
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud