Google kertoo: Tämä on uutta Android O:ssa

Google kertoo: Tämä on uutta Android O:ssa
Reilu viikko sitten Google teki yllätysjulkistuksen tuomalla Android O:n kehittäjäversion ladattavaksi. Paljastus oli siinä mielessä yllättävä, että samaan aikaan ei järjestetty mitään aiheeseen liittyvää tapahtumaa, vaan Android O saateltiin maailmalle pelkän blogikirjoituksen voimin. Vastaavanlainen nähtiin myös Android Nougatin kohdalla vuosi sitten.

Google on nyt julkaissut muutaman minuutin mittaisen esittelyvideon, jossa selvennetään ohjelmistokehittäjille muutamia tärkeimpiä muuttuneita asioita. Videolla kerrotaan taustatehtäviin tulleista uusista rajoitteista, sovellusilmoitusten uusista mahdollisuuksista, lomakkeiden automaattisesta täytöstä ja picture-in-picture-tuesta.Koska Android O on tässä vaiheessa tarkoitettu kehittäjien käyttöön, on myös videon lähestymiskulma tekninen. Jos kaipaat kevyempää esittelyä, niin sellaisiakin on jo tehty.Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 29. maaliskuuta, 2017 13:45
Tägit
Android käyttöjärjestelmät Google mobiilikäyttöjärjestelmä
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud