Apple tekee videoeditoinnista mahdollisimman helppoa – Tässä on Clips

Apple tekee videoeditoinnista mahdollisimman helppoa – Tässä on Clips
Pienten laitteistopäivitysten lisäksi Apple esitteli tänään uuden Clips-sovelluksen. Kyseessä on mahdollisimman helppokäyttöiseksi tarkoitettu videoeditointisovellus, jolla voi luoda sopivaa sisältöä sosiaalisessa mediassa jaettavaksi.

Käytännössä Clipsillä on ajatuksena tehdä Snapchat-tasoisia personallisia videoita, joita koristellaan erilaisilla efekteillä, puhekuplilla, muodoilla ja teksteillä. Clips ei yritä itse olla mikään yhteisö- tai videopalvelu, vaan sovelluksella tuotettua sisältöä on tarkoitus jakaa muissa palveluissa (Facebook, Instagram, YouTube, Vimeo jne.). Applen toiveena on tietysti, että videoita jaettaisiin myös sen Messages-viestipalvelun kautta muille iPhone- ja iPad-käyttäjille.Clips toimii iPhone 5s:ssä, iPad mini 2:ssa, iPad Airissa ja näitä uudemmissa laitteissa, joihin on asennettu iOS 10.3 -ohjelmisto.

Sovelluksen tekee helppokäyttöiseksi se, että editointi onnistuu pelkkien puhekäskyjen avulla. Sovellus tukee yhteensä 36 eri kieltä. Clips tulee saataville ilmaiseksi huhtikuun alussa.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 21. maaliskuuta, 2017 16:19
Tägit
Apple videoeditointi mobiilisovellukset iOS 10 Clips
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud