Samsung julkaisi ensimmäisen Galaxy S8 -mainoksen ennen kuin puhelinta on edes esitelty

1
Puhelinvertailu

Samsung julkaisi ensimmäisen Galaxy S8 -mainoksen ennen kuin puhelinta on edes esitelty
Samsung on päättänyt, että Galaxy S8 ei jää huomiotta uutta älypuhelinta ostavan mielessä. Laitetta ei saatu julkaistua vielä Mobile World Congress -messuilla, kuten kilpakumppani Koreasta teki, mutta yhtiössä halutaan muistuttaa, että se on tulossa.

Verkossa näemme usein kiusoittelua tulevista laitteista esimerkiksi Twitter- tai Facebook-julkaisujen muodossa, mutta valmistajat jättävät yleensä suuremmat markkinointipaukut julkaisun jälkeiseen aikaan. Mainostaminen ja markkinointi on kallista, joten TV-spotteja ei kovin usein nähdä ennen laitteiden esittelyä.

Samsung on kuitenkin esitellyt Koreassa mainoksen tulevalle puhelimelle. Se ei varsinaisesti paljasta mitään laitteesta tai sen ominaisuuksista, mutta se onkin todennäköisesti tarkoitettu muistuttamaan korealaisia, että LG:n lisäksi uusi huippupuhelin tulee myös Samsungilta.

Muualla, YouTuben lisäksi, oheista mainosspottia tuskin edes esitetään, sillä LG ei ole ollut kotimarkkinoidensa lisäksi kovinkaan suuri haastaja Samsungille. Koreassa tosin uusi LG G6 on saanut lentävän lähdön ja raporttien mukaan myynyt paremmin kuin Samsungin edellinen Galaxy S -lippulaiva, joten kenties Samsungilla oli syytä huoleen. Se, että kuinka paljon oheinen mainos vaikuttaa lukuihin on vaikea sanoa.



Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -48%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
79 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 94 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -45%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Honor X6 – hinta laskenut -34%

Honor X6
79 € DNA
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Samsung Galaxy S23 Ultra – hinta laskenut -28%

Samsung Galaxy S23 Ultra
777 € CDON
1087 € RDE.FI
1149 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 1086 €

Kommentit (1)

Kiedis
Kiedis

1

Kylläpäs nyt ovat huomiota vailla. Ilmeisesti hätä on oikeasti tosi, kun muut valmistajat tuovat vähitellen jo uusia laitteitaan myyntiin erittäin kilpailukykyisillä ominaisuuksilla ja parhaimmillaan alle 600 euron, eikä Samsung itse ole edes kyennyt esittelemään omaa tekelettään.

Ilmeisesti Samsungin brändiarvo on romahtanut melkoisenlailla, mikä kävisikin järkeen. Vielä kun yhä useampi "tavis" ymmärtäisi, ettei Samsungin brändistä välttämättä kannata enää tänä päivänä maksaa useampaa sataa euroa ylimääräistä. Säästetyllä rahalla voi tehdä muutakin ostetun laitteen käyttökokemuksen kärsimättä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.