Suomalaiset operaattorit ottavat uudet Nokiat myyntiin – Myös Nokia 3310:n

Suomalaiset operaattorit ottavat uudet Nokiat myyntiin – Myös Nokia 3310:n
Elisa ja DNA ovat kertoneet aikeistaan ottaa HMD Globalin uudet Nokia-puhelimet valikoimiinsa. Operaattorit aikovat myydä kaikkia uusia puhelinmalleja, joten kolmen Android-pohjaisen älypuhelimen (Nokia 3, 5 ja 6) lisäksi uutta Nokia 3310:tä aiotaan tarjota asiakkaille.

Sonera ei ole vielä kertonut yhteistyöstä HMD Globalin kanssa.– Haluamme sytyttää uudelleen suomalaisten palon brändiin, jonka he tuntevat, johon he luottavat ja jota he rakastavat. Erityisen iloisia olemme siitä, että Nokia 6 on jo noussut nuorison suosikiksi Kiinassa. Haluamme myös täällä Suomessa lunastaa ja ylittää nuorison odotukset. Erinomaisten kumppaneidemme kanssa meillä on ainutlaatuinen mahdollisuus tuoda korkealaatuisinta matkapuhelinteknologiaa markkinoille. Matkamme alkaa tänä vuonna ja jatkuu pitkälle tulevaisuuteen, sanoo HMD Global Oy:n Pohjoismaiden liiketoimintajohtaja Ossi Korpela.

Nokia 3310:n, 3:n, 5:n ja 6:n on kerrottu tulevan myyntiin huhti-kesäkuun aikana. Puhelimien hinnat ovat 49 euroa (Nokia 3310), 139 euroa (Nokia 3), 189 euroa (Nokia 5) ja 229 euroa (Nokia 6).

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 6. maaliskuuta, 2017 12:52
Tägit
Nokia Sonera HMD Global Nokia 6 Nokia 3310 Nokia 5 Nokia 3
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud