Muistatko vielä: Nokia 3310:n uudelleenjulkaisu oli pelkkä aprillipila

Muistatko vielä: Nokia 3310:n uudelleenjulkaisu oli pelkkä aprillipila
HMD Global tarjosi helmikuun lopulla MWC-messuyleisölle makean yllätyksen esittelemällä modernisoidun version 2000-luvun alun legendaarisesta Nokia 3310:stä. Oman mausteensa julkaisuun lisää se, että Nokiakin leikitteli ajatuksella vielä pari vuotta sitten aprillipilan muodossa.

Nokia hauskuutti fanikuntaansa esittelemällä vuoden 2014 aprillipäivänä uudistetun Nokia 3310:n, joka saisi teknisten ominaisuuksiensa perusteella kenet tahansa kuolaamaan. Esikuvansa designia uskollisesti jäljitelevässä puhelimessa oli kolmen tuuman kosketusnäyttö, Windows Phone -käyttöjärjestelmä sekä Nokia Lumia 1020:stä tuttu 41 megapikselin PureView-kamera. Suorituskyky varmistettiin kaksiytimisellä järjestelmäpiirillä ja kahden gigatavun keskusmuistilla. Tallennustilaa 133 grammaa painavaan puhelimeen oli saatu 32 gigatavua.Tarkemmat tekniset tiedot aprillijulkaisun teknisistä ominaisuuksist löytyy Windows-blogista.

Se mikä pari vuotta sitten oli pelkkä aprillipila, on ihan oikea puhelinjulkaisu – tosin "hieman" erilaisilla ominaisuuksilla varustettuna. HMD Globalin uudesta Nokia 3310:stä löytyy värinäyttö ja kamera, kuten Nokian pilapuhelimestakin, mutta teknisesti ne eivät ole aivan yhtä edistyksellisiä. Tulevasta puhelimesta löytyy kahden megapikselin kamera ja 2,4 tuuman QVGA-tason näyttö.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 6. maaliskuuta, 2017 9:48
Tägit
Nokia Windows Phone Nokia Pureview Nokia 3310
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen
  • 1 kommentti
  • SANDY950

    Tuokin on nostalgisemman näköinen kuin uusi
    Kiiltävän muovin ja lasin sekoitus joka ei kestä mitään

    6.3.2017 09:55 #1

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud