Huawei tylyttää Nokiaa KL:ssä: Tähtää väärään maaliin

Huawei tylyttää Nokiaa KL:ssä: Tähtää väärään maaliin
Huawein markkinoinnissa työskentelevän Tony Rongin mielestä HMD Global yrittää iskeä uusilla Android-puhelimilla täysin väärään markkinaan. Kauppalehden haastatteleman Rongin näkemyksen mukaan Pohjoismaissa ja Euroopassa kulutus on jo siirtynyt korkeamman hintaluokan laitteisiin.

Rongin mukaan high-end-laitteet ovat nykyisin valtavirtaa ja hän ennustaa HMD Globalille vaikeaa taivalta nykyisellä tuoteportfoliolla, josta löytyy tällä hetkellä kolme alle 250 euroa maksavaa Android-puhelinta. Kalliimman hintaluokan puhelimia HMD Globalin mallistossa ei ainakaan vielä ole.Väitettä on hankala niellä pureksimatta, sillä suomalaisten operaattoreiden myyntilistojen perusteella high-end-mallit eivät ole suoranaisesti Suomen myydyimpiä puhelimia. Kärjessä keikkuvat Samsungin Galaxy J5 ja Huawein P8 Lite, jotka ovat molemmat alle 200 euron puhelimia. Hyville sijoituksille ovat päässeet myös OnePlus sekä Huawein Honor-puhelimet, joita on myyty nimenomaan teknisiin ominaisuuksiin nähden edullisina puhelimina. Suomalaiset vaikuttaisivat olevan paljon hintatietoisempia kuin mitä Rong väittää.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 6. maaliskuuta, 2017 10:53
Tägit
Nokia Huawei Android Nokia 6 Nokia 5 Nokia 3
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud