Google-puhelin on saamassa jatkoa – Halpaversiota ei tule

Google-puhelin on saamassa jatkoa – Halpaversiota ei tule
Googlen laitekehityksestä vastaava johtaja Rick Osterlohin mukaan hakukonejätti on sitoutunut julkaisemaan tulevana syksynä uuden älypuhelimen. Viime vuonna Google käytännössä hylkäsi Nexus-brändin ja esitteli Pixel-nimiset älypuhelimet.

Osterloh kertoi yhtiön suunnitelmista AndroidPITin haastattelussa. Vaikka toisen sukupolven Pixel-puhelimen julkaisu saattaakin tuntua vesi on märkää -tason itsestään selvältä uutiselta, mutta pitää kuitenkin muistaa Googlen olevan ensisijaisesti verkkopalvelu- ja ohjelmistoyhtiö – sillä ei ole mitään pakottavaa tarvetta tuoda markkinoille vuosittain uusia puhelimia.Googlellakin suunnitelmat voivat muuttua nopeasti, kuten nähtiin Nexus-malliston lopettamisen kohdalla. OSterlohin mukaan yksi asia ei ole kuitenkaan muuttumassa tulevana syksynä: Pixel säilyy premium-luokan puhelimena. Halpoja Google-puhelimia ei ole tulossa markkinoille. Puhtaan Androidin fanien onneksi markkinoille on tulossa kuitenkin Nokialta edullisia Android-puhelimia.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 6. maaliskuuta, 2017 8:04
Tägit
Android Google Google Pixel Google Pixel XL
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud