Paljastus: Uusi Nokia-lippulaiva kehiteillä

Paljastus: Uusi Nokia-lippulaiva kehiteillä
Nokia Kiina on kertonut Weibo-tilinsä kautta HMD Globalin kehittävän parhaillaan Snapdragon 835:een perustuvaa älypuhelinta. Asiasta uutisoi Nokia Power User -verkkosivusto.

Sinällään tiedossa ei ole mitään ihmeellistä tai yllättävää. Jos HMD Global ylipäänsä kehittää lippulaivatasoista Android-älypuhelinta, on Qualcommin järjestelmäpiiri suhteellisen selvä valinta. Esimerkiksi MediaTekin järjestelmäpiirejä näkyy puhelimissa suhteellisen vähän, joten olisi suurempi yllätys jos HMD Global ei olisi valinnut Snapdragonia puhelimeensa.

Pitää tietysti muistaa sekin fakta, että yhtiöiden some-tilien ylläpidossa ei ole välttämättä minkäänlaista tietoa yhtiön tulevista laitejulkistuksista. Tästä syystä tilit eivät ole välttämättä erityisen luotettavia lähteitä, vaikka ne ovatkin yritysten virallisia tiedotuskanavia.Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 23. tammikuuta, 2017 11:04
Tägit
Android HMD Global Android Nougat Qualcomm Snapdragon 835 Nokia 6
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen
 • 3 kommenttia
 • Veikkaus1x2 (vahvistamaton)

  otsiko kunttoon

  23.1.2017 11:19 #1

 • Abcabc375

  Ihme kun ei kehätiellä

  23.1.2017 11:44 #2

 • Veikkaus1x2 (vahvistamaton)

  Eipä tuo korjaus mennyt vieläkään oikein putkeen :D

  24.1.2017 09:21 #3

© 2019 AfterDawn Oy