Motorola vahvisti: uusi Moto esitellään yhtäaikaa uuden Nokian kanssa

Motorola vahvisti: uusi Moto esitellään yhtäaikaa uuden Nokian kanssa
Motorola on lähettänyt lehdistölle kutsun sen seuraavaan julkaisutilaisuuteen. Pressitilaisuus järjestetään 26. helmikuuta eli Barcelonan MWC-messujen alla.

Yhtiön kutsusta paljastuu yksinkertainen älypuhelin, joka luo taakseen erikoisen varjon. Tässä vaiheessa ei ole tietysti täyttä varmuutta mitä tullaan julkistamaan, mutta huhujen mukaan Lenovon tytäryhtiöllä on valmisteltu uuden Moto G -mallin julkaisua. G-mallin lisäksi kyseessä voi toki olla esimerkiksi uusi Moto X tai vaikka molemmat.MWC-messuilta odotetaan Motorolan lisäksi uutuuksia esitellään ainakin Huawein toimesta, mutta paikalla ovat myös Samsung, Sony, HTC, LG ja viime vuoden lopun huhujen mukaan myös Apple. Näiden julkaisuista tosin ei ole vielä tietoa.

Huawein ja Motorolan lisäksi tapahtumaa edeltävänä sunnuntaina järjestetään suomalaisen HMD Globalin tilaisuus, jossa esitellään uusia Nokia-puhelimia. Motorolan ja HMD Globalin tilaisuudet järjestetään yhtäaikaa, joten nähtäväksi jää kumpi vie suuremman huomion.

Kirjoittaja: Matti Vähäkainu @ 14. tammikuuta, 2017 19:42
Tägit
Motorola MWC 2017
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy