Arvostelu: Samsung Gear S3

Arvostelu: Samsung Gear S3
-

Kirjoittaja: Valtteri Ahonen @ 14. tammikuuta, 2017 14:07
Tägit
Samsung arvostelut Tizen testi Älykello puettava teknologia Samsung Gear S3
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen
 • 1 kommentti
 • user@org (vahvistamaton)

  Lainaus: Samsung on jo pitkään lupaillut, että Gear S2 ja S3 saavat pian tuen myös Applen laitteisiin, ja nyt se päivä on koittanut, eli kelloja voi suositella myös iPhonen käyttäjille. Vaatimuksena on iPhone 5 tai uudempi, sekä iOS 9 tai uudempi. Testin aikana kelloa ei valitettavasti ollut mahdollisuutta testata iPhonen kanssa.


  Yhteensopivuudesta ei muuta mainintaa kuin tuo lainattu.

  Tarkoittaako tuo että muuten "kaikkia", eli ei alusta/merkki riippuvainen.

  Valmistaja sivuillaan tuettujen laitteiden listalla rajaataan pois kokonaan "Tablet PCs" ja tuettuja laitteita on rajattu, mm pitää olla Android 4.4 tai isompi, tai Applen tuotteissa tuetaan vain iPhone mainittu iPhone 5, iOS 9 tai uudempi, mutta iOS 10 ja iPhone 6S(+) mainitaan epävakaaksi. Ilmeisesti ei tukea iPad, MAC jne.
  Windows laitteista ei puhuta mitään.

  Eikä sitä mitä lisäarvoa tuolla yhteensopivuudella on.

  28.1.2017 09:52 #1

© 2019 AfterDawn Oy