WhatsApp ei enää toimi? Tässä on syy

WhatsApp ei enää toimi? Tässä on syy
WhatsApp on lakannut toimimasta tuhansissa tai miljoonissa laitteissa ohjelmistotuen päättymisen takia. WhatsApp ilmoitti vuosi sitten tuen loppuvan muiden muassa Android 2.1:ltä, Android 2.2:lta, Windows Phone 7:ltä ja iOS 6:lta.

Syy tuen päättymiselle on varsin luonnollinen: vanhat käyttöjärjestelmäversiot eivät sisällä WhatsAppin edellyttämiä ominaisuuksia, joten ohjelman kehittämisen näkökulmasta on järkevintä pudottaa vanhat alustaversiot pois kyydistä.Alkuperäisessä ilmoituksessaan WhatsApp kertoi lopettavansa ohjelmistotuen myös BlackBerry OS:ltä, BlackBerry 10:ltä, Nokia S40:ltä ja Symbian S60:ltä. Näiden käyttöjärjestelmien osalta tukea päätettiin jatkaa kuitenkin tämän vuoden kesään saakka. Kovin pitkää jatkoaikaa Symbian-puhelimet eivät siis saaneet.

WhatsApp suosittelee käyttäjiään siirtymään uudempiin käyttöjärjestelmäversioihin. Se olisi muutenkin järkevää, sillä Android 2.2 ja iOS 6 eivät muutenkaan ole enää niitä kaikkein turvallisimpia mobiilikäyttöjärjestelmiä.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 3. tammikuuta, 2017 12:53
Tägit
Android iOS Windows Phone iOS 6 WhatsApp mobiilisovellukset iOS 10
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud