Tyly arvostelu Applen AirPod-kuulokkeista: 0/10

Tyly arvostelu Applen AirPod-kuulokkeista: 0/10
Julkaisi Apple melkeinpä mitä tahansa, on melko turvallista olettaa tuotteen päätyvän iFixitin purettavaki ja tuhansien bloggaajien kestävyystestattavaksi. Kaava toistui myös pahasti myöhästyneen AirPod-kuulokkeiden tapauksessa.

Juuri ennen joulua myyntiin tulleet langattomat korvakuulokkeet saivat iFixit-sivuston arvostelussa arvosanan 0/10. Tyly arvio tarkoittaa sitä, että kuulokkeita on käytännössä mahdoton korjata itse kotikonstein. iFixitin mukaan komponentteihin ei pääse käsiksi ilman ulkokuoren rikkomista. Lienee kuitenkin aiheellista kysyä, että kuinka moni kuulokkeiden ostajista haikailee helpon korjattavuuden perään.Vaikka tiivis paketointi ja runsas liiman käyttö ei tuottanut hyviä arvosanoja iFixitin arvostelussa, niin nämä kaksi tekijää ovat kuitenkin todennäköisesti edesauttaneet Applea saavuttamaan AirPod-kuulokkeille hyvän vedenkestävyyden. Kuten alla olevasta videosta näkee, selviävät AirPodit puolen tunnin pyykinpesusta ehjinä.Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 21. joulukuuta, 2016 10:49
Tägit
Apple kuulokkeet bluetooth-kuulokkeet kuulokeliitäntä Apple iPhone 7 Apple iPhone 7 Plus Apple AirPods
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen
 • 11 kommenttia
 • hapriahra (vahvistamaton)

  Olipa paska otsikko jutussa. Klikkiotsikot jollakin tavalla siedän, tai ainakin ymmärrän miksi niitä käytetään, mutta tuo on kyllä tehty tarkoituksella väärin ymmärrettäväksi.

  21.12.2016 11:06 #1

 • G0lden_Kebab

  Voisko joku kertoa mulla kuka avaa/korjaa ylipäätään nappikuulokkeita kotona? ihan ymmärrettävää ettei sen kokoiseen voi laittaa ruuveja.

  21.12.2016 15:09 #2

 • delic

  Otsikko oli todella ala-arvoinen, ei uskoisi tältäkin sivustolta tuollaista toimintaa.

  21.12.2016 16:25 #3

 • juggeli

  Tyly arvostelu Puhelinvertailun otsikoinnista: 0/10

  21.12.2016 20:02 #4

 • mcmopo

  Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti G0lden_Kebab: Voisko joku kertoa mulla kuka avaa/korjaa ylipäätään nappikuulokkeita kotona? ihan ymmärrettävää ettei sen kokoiseen voi laittaa ruuveja. Kyllä minä ainakin olen korjannut monia. Kun maksaa kunnon kuulokkeista melkein 100e niin ei niitä kannata roskiinkaan heittää jos korjaamaan pystyy.

  21.12.2016 21:05 #5

 • beget

  Afterdawn taitaa olla aikansa elänyt sivusto. Ennen laadukasta teknologiajournalismia jakanut sivusto puskee nyt klikkiotsikkoa ja höttöä jatkuvasti enemmän. Ei näitä uutisia enää oikein halua edes avata, joten ehkä vain parempi että poistan sivun päivittäisestä selailusta ja tyydyn etsimään tekniikkauutiset muualta.

  21.12.2016 21:50 #6

 • delic

  Beget, sama mielessä. Paljon on sivun taso laskenut

  21.12.2016 22:02 #7

 • mattizks (vahvistamaton)

  Joo, tää sivu kaatuu ennen pitkään jos tällaista kuraa tulee. En uskois et Afterdawn vajoaa näin alas, mutta näin taitaa käydä.

  22.12.2016 00:17 #8

 • Abcabc375

  Mitä ulostetta tämä "uutinen" oikeen on?

  22.12.2016 00:22 #9

 • Arttuu1

  Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti beget: Afterdawn taitaa olla aikansa elänyt sivusto. Ennen laadukasta teknologiajournalismia jakanut sivusto puskee nyt klikkiotsikkoa ja höttöä jatkuvasti enemmän. Ei näitä uutisia enää oikein halua edes avata, joten ehkä vain parempi että poistan sivun päivittäisestä selailusta ja tyydyn etsimään tekniikkauutiset muualta.
  Tässäpä aika hyvin tiivistettynä omatkin tuntemukseni. Oon tätä aiemminkin jo kommentoinut, uutiset ovat nykyään pelkkää klikkijournalismia ilman mitään kunnon sisältöä. Samaan aikaan ylläpitäjä kovasti itkee kun ihmiset käyttävät Adblockereita. Itse en ainakaan halua nähdä yhtään mainosta jos tämä on se taso mitä AD pitää.

  Sääli sinänsä, joskus on ollut taso parempi...

  22.12.2016 09:04 #10

 • keijo123

  Eiköhän tääki kaadu samalla tavalla kuin murobbs kun taso laskenut iltalehti uutisoinin tasolle.

  23.12.2016 04:59 #11

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud