Ensi vuoden älypuhelimiin tulossa uusi muotoilu – Tämä piiri mahdollistaa sen

Ensi vuoden älypuhelimiin tulossa uusi muotoilu – Tämä piiri mahdollistaa sen
Muun muassa näppäimistöjä ja kosketusnäyttöjen kosketussensoreita kehittävä Synaptics on esitellyt optisen sormenjälkilukijan, joka pystyy lukemaan tarkasti käyttäjän sormenjäjen millimetrin paksuisen suojalasinkin läpi.

Synapticsin mukaan sen uusi FS9100-sormenjälkilukija mahdollistaa älypuhelinsuunnittelijoille niin sanottuun top-to-bottom-muotoiluun siirtymisen. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että puhelimen kotinäppäin ei rajoita puhelimen näytön kokoa, vaan näyttö voi kattaa lähes kokonaan laitteen etupuolen. Samsungin Galaxy S8:ssa on huhuttu olevan tällainen muotoilu.Myös Applen on sanottu suunnittelevan samankaltaista puhelinta, mutta yhtiö kehittää omaa sormenjälkilukuteknologiaa, joten se ei ole varsinaisesti riippuvainen Synapticsin uusista tuotteista.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 14. joulukuuta, 2016 9:33
Tägit
Synaptics sormenjälki sormenjälkilukija Samsung Galaxy S8
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen
  • 1 kommentti
  • user@org (vahvistamaton)

    Kotinäppäin ei rajoita, eikä ole rajoittanut näytön kokoa, rajoittavat syyt ovat muualla.

    15.12.2016 09:47 #1

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud