OnePlus 3T:n myynti alkoi tänään Suomessa

OnePlus 3T:n myynti alkoi tänään Suomessa
OnePlus 3T:n myynti Euroopassa on alkanut tänään virallisesti. Suomessa nopeimmat ja innokkaimmat pääsivät käsiksi uutuuspuhelimeen jo viime viikolla Elisa Kulma -myymälässä järjestetyssä tapahtumassa.

Kuten kesällä markkinoille saapunutta OnePlus 3:a, myydään myös OnePlus 3T:tä Elisan jälleenmyyntikanavissa merkin oman verkkokaupan lisäksi. Myynnin vauhdittamisen toivossa pääkaupungin suurimpiin kauppakeskuksiin on avattu lisäksi OnePlus Popup -myymälöitä, joista puhelimen voi käydä ostamassa omakseen.
Elisan mukaan OnePlus 3 on ollut elokuusta lähtien kuluttajapuolella sen myydyin älypuhelinmalli, joten odotukset päivitetyn 3T-mallin suhteen ovat varmasti korkealla. Hintaa 64 gigatavun OnePlus 3T:llä on 439 euroa (128 GB:n versiolla 479 euroa). Tekniset tiedot ja tärkeimmät erot OnePlus 3:een löytyvät Puhelinvertailun aiemmin julkaistusta artikkelista.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 28. marraskuuta, 2016 13:02
Tägit
Elisa OxygenOS OnePlus 3 OnePlus 3T
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2021 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud