Älä avaa tätä videota iPhonella

Älä avaa tätä videota iPhonella
Vuoden 2015 keväällä iOS:n Viestit-sovelluksesta löytyi eriskummallinen bugi, jonka avulla iPhonen tai iPadin pystyi kaatamaan yhdellä tekstiviestillä. Nyt Applen mobiilikäyttöjärjestelmästä on löytynyt bugi, jolla iPhonen saa jumittamaan videotoiston avulla.

Bugin taustalla näyttäisi olevan iOS:n tapa käsitellä korruptoituneita videotiedostoja, mikä johtaa muistivuotoon ja sitä kautta koko järjestelmän jumiutumiseen. Ainoa keino selvittää jumiutuminen on laitteen uudelleenkäynnistys. Testien perusteella ohjelmointivirhe on löytynyt ainakin iOS 5.1 -versiosta lähtien ja se löytyy myös uusimmista beta-versioista.Alla olevassa videossa näytetään kuinka iPhone hidastuu hiljalleen ja lopulta jumittuu täysin tietyn videotiedoston katselun jälkeen. Linkki videotiedostoon löytyy YouTube-videon kuvaustiedoista, mutta emme suosittele katsomaan sitä tai lähettämään linkkiä siihen kavereille.Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 22. marraskuuta, 2016 10:49
Tägit
Apple iOS iOS 6 iOS 7 iOS 8 Apple iPhone 7 iOS 9 Apple iPhone 7 Plus iOS 10
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud